Για ένα «μάγκικο» κύπελλο

Απο FORZA: Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να «συμμαζευτεί» στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Λουτσέσκου είδε (σχεδόν) όλους τους βασικούς παίκτες να επιστρέφουν σε δράση, ο κόσμος εξαντλεί τα εισιτήρια του τελικού και πλέον στο Δικέφαλο μετράνε αντίστροφα για τον αγώνα του Σαββάτου στο Ολυμπιακό στάδιο.
Πηγή: forza
Για ένα «μάγκικο» κύπελλο

Στο πρωτάθλημα κατέληξε δεύτερος, που, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, ήταν ταυτόχρονα το περισσότερο και το λιγότερο, που θα μπορούσε να κάνει. Στο Κόνφερενς Λιγκ επιχείρησε κόντρα στη Μαρσέιγ να κάνει την υπέρβαση σε μια, έτσι κι αλλιώς, πετυχημένη πορεία. Και πλέον πάει να πάρει ένα «μάγκικο» κύπελλο, με την έννοια ότι έχει βγάλει εκτός θεσμού τους δύο από τους τρεις μεγάλους της πρωτεύουσας. Και τώρα καλείται να θέσει νοκ άουτ και τον τρίτο, στο γήπεδο, που έχει πανηγυρίσει τρεις σερί κατακτήσεις τροπαίων, δύο εναντίον της ΑΕΚ και μία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εννοείται ότι το χτεσινό (17/5) παιχνίδι δεν έχει σχέση με τον τελικό κυπέλλου. Όχι μόνο γιατί οι ενδεκάδες των δύο φιναλίστ λίγο θα μοιάζουν με αυτές που παρατάχθηκαν στην Τούμπα, αλλά και γιατί ένας τελικός έχει τη δική του ψυχολογία. Ούτε ο ΠΑΟΚ απέκτησε ξαφνικά κάποιο προβάδισμα με τη χτεσινή νίκη του, ούτε ο Παναθηναϊκός μπορεί να ποντάρει στο πετυχημένο φίνις του στη σεζόν. Όλα μηδενίζονται στο πρώτο σφύριγμα του αγώνα του Σαββάτου. Τα υπόλοιπα επί σκηνής...

Διαβάστε ακόμη...