Οι δύο τελικοί και οι... παρόντες

Από sdna.gr: Άλλη μια εβδομάδα και άλλοι δύο τελικοί για τον ΠΑΟΚ, αμφότεροι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τη 2η θέση του πρωταθλήματος αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος να βρίσκονται στο τραπέζι.
Πηγή: sdna.gr
Οι δύο τελικοί και οι... παρόντες

Για το τελευταίο... σπριντ της χρονιάς πάει ο ΠΑΟΚ, που έχει μπροστά του μια κρίσιμη εβδομάδα και τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, αρχικά για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος (17/5, 20:00), και έπειτα για την υπεράσπιση των κεκτημένων του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρώσουν το απόγευμα της Δευτέρας (16/5) την προετοιμασία τους για τον αγώνα των πλέι οφ που διακυβεύεται η 2η θέση, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο μέτωπο των απόντων, καθώς οι Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ζαμπά, Ολιβέιρα και Ντόουγκλας ακολούθησαν μέρος της χθεσινής (15/5) προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής τους επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει κομβικές επιστροφές ενόψει των δύο τελικών με τους πράσινους.

Διαβάστε ακόμη...