Δεν πάει πουθενά ο Κούρτιτς, ύπουλη προσπάθεια αποσυντονισμού του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού!

Επί ποδός βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας καλά πως η εποχή... προσφέρεται για προσπάθειες αποσυντονισμού των ποδοσφαιριστών της ομάδας μέσω δημοσιευμάτων και «στοχευμένων» πληροφοριών με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κούρτιτς!
Πηγή: sdna.gr
Δεν πάει πουθενά ο Κούρτιτς, ύπουλη προσπάθεια αποσυντονισμού του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού!


Αντιμέτωπος με δύο... τελικούς είναι ο ΠΑΟΚ, με την αυλαία της φετινής σεζόν να πέφτει στο ΟΑΚΑ, εκεί που διακυβεύεται ένα τρόπαιο για τους Θεσσαλονικείς. Φυσικά, αρχής γενομένης από σήμερα, οι μέρες που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και έχουν σημάνει το συναγερμό εντός του Δικεφάλου που βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να μην επιτρέψουν καμία προσπάθεια αποσυντονισμού της ομάδας.

Ήδη στις τάξεις του Δικεφάλου έχουν φτάσει δήθεν πληροφορίες και διαρροές που αφορούν παίκτες από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιάσμιν Κούρτιτς, παρουσιάζοντας μέσω ψευδών δημοσιευμάτων δήθεν δυσαρεστημένους τους ασπρόμαυρους από την παρουσία του έμπειρου χαφ το τελευταίο διάστημα. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της ομάδας και γι΄αυτό έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους ποδοσφαιριστές, ανοίγοντας τα χαρτιά τους για το πλάνο που έχουν, μέσα από τις επαφές με τον Ζοσέ Μπότο.

Μάλιστα, με αφορμή την περίπτωση του Γιάσμιν Κούρτιτς, που αποτελεί τον καθρέφτη αυτής της προσπάθειας, από πλευράς ΠΑΟΚ επισημαίνεται ξεκάθαρα πως ο Σλοβένος απολαμβάνει όχι μόνο της εκτίμησης του club αλλά υπάρχει και ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως πολλές φορές ξεπέρασε τις αντοχές του για να βοηθήσει την ομάδα με τις ελλείψεις που είχε ενώ έχει γίνει σαφές πως υπολογίζεται ως βασικός πυλώνας στον σχεδιασμό για του χρόνου.

Οι Θεσσαλονικείς υπογραμμίζουν σε έντονο ύφος πως έχουν απόλυτη γνώση των προσπαθειών αποσυντονισμού των ποδοσφαιριστών μέσω δημοσιευμάτων και... «είμαστε απόλυτα ενωμένοι για να τις αντιμετωπίσουμε»

Διαβάστε ακόμη...