Καθησυχαστικός Λουτσέσκου για Ολιβέιρα

Από sdna.gr: Ο Νέλσον Ολιβέιρα τέθηκε εκτός αποστολής και από το ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης», ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Καθησυχαστικός Λουτσέσκου για Ολιβέιρα

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου εμφανίστηκε στο αρχικό σχήμα στους «Ζωσιμάδες», ο Νέλσον Ολιβέιρα βρέθηκε εκτός αποστολής στους αγώνες με Άρη και Ολυμπιακό. Δεδομένου πως μετρούσε σερί αγωνιστικών λεπτών μετά την επάνοδό του σε συνδυασμό με το γεγονός πως 'επιβαρύνθηκε' στα Γιάννενα σε ένα σκληρό για το γόνατό του γήπεδο, αποφασίστηκε να κινηθεί πιο συντηρητικά.

Μάλιστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε πως θα μπορούσε να βρεθεί στην αποστολή για το «Γ.Καραϊσκάκης», ωστόσο, προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, να καταγράψει μία ακόμη δυνατή προπόνηση και κατόπιν να μπει στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό.

«Έμεινε εκτός με τον Άρη γιατί είχε μια αντίδραση στο τραυματισμένο του πόδι μετά το παιχνίδι, στο οποίο βρέθηκε στην βασική 11αδα για πρώτη φορά. Σήμερα (σ.σ. εννοώντας με Ολυμπιακό), ήταν καλά αλλά αποφασίσαμε πώς θα ήταν καλύτερο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να κάνει ακόμη μια καλή προπόνηση, από το να ρισκάρουμε να έρθει να παίξει μόνο για 15 λεπτά

Είναι όλα υπό έλεγχο... Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και θέλουμε να τον φέρουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από πλευράς ενέργειας κι αυτοπεποίθησης μετά τον τραυματισμό που είχε».

Διαβάστε ακόμη...