ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το «ανοιχτό» ζήτημα του Ούντρις

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει προ λίγων εβδομάδων τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με το ζήτημα του διαγώνιου που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τα «ασπρόμαυρα» να μπαίνει στο προσκήνιο. Τι ισχύει με τον Αρτούρ Ούντρις.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το «ανοιχτό» ζήτημα του Ούντρις

Μια γεμάτη και ανταγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της, με τον απολογισμό του ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final-4 της Γλυφάδας, σε μια χρονιά που οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν ως τον τελικό του League Cup, ενώ τερμάτισαν στην 4η θέση της Volley League.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς μπαίνει και επίσημα σε πρώτο πλάνο, με τις σημαντικές παραμονές των Μπρετ Ουόλς και Μενέλαου Κοκκινάκη, να σηματοδοτούν τη στελέχωση της νέας βασικής σύνθεσης του ΠΑΟΚ, όπως και η έλευση του Αλέξανδρου Ράπτη στη Θεσσαλονίκη, στη θέση του Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα για τον διαγώνιο της ομάδας Αρτούρ Ούντρις, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο έμπειρος Λευκορώσος αθλητής αποτελεί «ανοιχτό» ζήτημα για τους Θεσσαλονικείς και επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμα από τους «ασπρόμαυρους» για τον θηριώδη διαγώνιο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν σύντομα στο τραπέζι και από εκεί και πέρα θα ξεκαθαριστούν οι προθέσεις αμφότερων.

Αναφορικά τώρα με την επιθυμία του Φοίνικα Σύρου να τον αποκτήσει, δεν υπάρχει προς στιγμήν επίσημη κρούση, αλλά σαφώς ο έμπειρος διαγώνιος θα εξετάσει τις προοπτικές του και σύντομα θα γνωστοποιηθεί το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...