Κλείνει τον Ράπτη ο ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Μία ανάσα από την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα ακραίο να είναι ο διακαής πόθος του Δικεφάλου ενόψει της νέας χρονιάς και τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.
Πηγή: sdna.gr
Κλείνει τον Ράπτη ο ΠΑΟΚ!

Το «χτίσιμο» του ρόστερ της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη ο ΠΑΟΚ, με τον Αλέξανδρο Ράπτη να είναι μία ανάσα από την μετακόμισή του από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμού του Δικεφάλου, με το μόνο που απομένει να είναι οι ανακοινώσεις.

Κάτι τέτοιο, φάνηκε και στις δηλώσεις του νεαρού ακραίου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του League Cup από τους «πράσινους», με τον ίδιο να αποχαιρετά εμμέσως πλην σαφώς το «τριφύλλι».

Αυτή η κίνηση, σηματοδοτεί και την αποχώρηση του Ραφαήλ Κουμεντάκη από τους «ασπρόμαυρους», που έκλεισε στον Ολυμπιακό, ενώ... ανοιχτή παραμένει η ανανέωση του Πετρέα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αλλά και πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να μείνει στο «Παλατάκι» για δεύτερη σερί χρονιά.

Παράλληλα, δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι παραμονές των Ουόλς, Κοκκινάκη, δύο εκ των πιο σημαντικών αθλητών του Δικεφάλου φέτος, ενώ και για τους υπόλοιπους ξένους (Ούντρις, Μπαρνς, Κουκλίνσκι) δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα, όπως και για τους... παγκίτες, που είναι πολύ σημαντικοί. Σύντομα πάντως αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...