«Προχωρημένη η μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ»

Aπό paok24.com: Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ουρουγουάης παραχώρησε ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Γκαμπριέλ Μπλάνκο, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον Νικολάς Κουαλιάτα, ερωτηθείς για το αν η μεταγραφή του 22χρονου επιτελικού μέσου στον ΠΑΟΚ είναι "τελειωμένη".
Πηγή: paok24.com
«Προχωρημένη η μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ»

"Είναι πολύ προχωρημένη. Εξαρτάται από το πώς το διαβάζεις. Αν θεωρείτε μία μεταγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπογραφές, τότε η μεταγραφή του Κουαλιάτα δεν έχει κλείσει. Όμως, όλα έχουν συμφωνηθεί" ήταν η απάντηση του Γκαμπριέλ Μπλάνκο, ο οποίος κλήθηκε να πάρει θέση και για τα δημοσιεύματα που συνέδεσαν τον Κουαλιάτα με την Μπενφίκα.

"Δεν έχω τίποτα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, αλλά το περασμένο Σάββατο άρχισαν να καταφθάνουν πολλά μηνύματα από Πορτογάλους δημοσιογράφους, σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ήρθε απολύτως τίποτα" σημείωσε ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, που σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας μεταξύ της ομάδας του και του ΠΑΟΚ για τον Κουαλιάτα, είπε:

"Το συνολικό ποσό μίας μεταγραφής, δεν το λέω ποτέ. Υπάρχουν τα χρήματα που θα πάρουμε εμείς, υπάρχουν τα χρήματα που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, ενώ πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι, δεν είναι υπόθεση μόνο των δύο ομάδων.

Δεν πρόκειται πάντως να πουλήσουμε το 100% των δικαιωμάτων του Κουαλιάτα, θα πουλήσουμε το 80% και θα κρατήσουμε το 20%, όπως κάναμε και με τον Αραούχο που πουλήσαμε στην Ορλάντο Σίτι".

Διαβάστε ακόμη...