«Για αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε ως ο MVP της σεζόν στην Κύπρο και πήρε τον λόγο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Για αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ντροπαλός αλήθεια. Σας ευχαριστώ όλους. Έχω λίγο άγχος όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω σεβασμό για όλους. Νιώθω πολύ καλά εδώ στην Κύπρο νιώθω σαν να είμαι με την οικογένεια μου. Είχα κάποια προβλήματα στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζα για πολύ καιρό, έτσι αποφάσισα να φύγω.

Ήρθα στην Ανόρθωση να απολαύσω το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Να δουλέψω σκληρά. Ήρθα και είπα θα κάνω κάτι καλό φέτος. Τώρα είμαστε στις δύο τελευταίες βδομάδες του πρωταθλήματος και έχω ένα τέτοιο βραβείο. Είμαι χαρούμενος. Ήρθα για αυτό και τώρα το έχω. Ευχαριστώ τη φίλη μου, λείπει σήμερα από εδώ γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα.

Είναι από την Κύπρο. Ο μπαμπάς της είναι από την Αμμόχωστο, η μαμά της από τη Λεμεσό. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή, είναι δίπλα μου, με σέβεται και με έκανε πιο σταθερό. Είναι λίγο "τρελή" όμως οκ. Θέλω να πω και το τονίζω πως σέβομαι κάθε ομάδα. Ξέρετε τι εννοώ. Κάθε ομάδα».

Πάντως, μπορεί ο Ουάρντα να λέει πως ήταν δική του απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν 100% απόφαση του Δικεφάλου, που δεν μπορούσε άλλο να αντέξει τα τερτίπια του.

Διαβάστε ακόμη...