Η μεγάλη αγωνία για τον Βιεϊρίνια

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη στην Τούμπα, έφτασε τα 10 παιχνίδια χωρίς νίκη, και πλέον καλείται να αντιδράσει για τα 3 παιχνίδια που μένει να δώσει, σε πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Η μεγάλη αγωνία για τον Βιεϊρίνια

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ήδη από σήμερα μπήκε σε ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο(14/5), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας.

Όσο αφορά του τραυματίες, προπονήθηκε σήμερα(12/5) κανονικά ο Ελ Καντουρί, την ώρα που Μπίσεσβαρ και Κρέσπο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης. Επέστρεψε ο Ζαμπά από την Βραζιλία, όπου ήταν με άδεια, και μπήκε σε πρόγραμμα επανένταξης. Ατομικό πρόγραμμα έκανα οι Αουγκούστο, Λύρατζης και Βιεϊρίνια.

Σχετικά με τους δύο τελευταίους, ο Λευτέρης Λύρατζης πιθανότατα να μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση, από την Παρασκευή.

Η μεγάλη ανησυχία αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δέχτηκε χτύπημα στον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ στην Τούμπα, για τα προημιτελικά του Europa Conference League και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Πορτογάλος, υπέστη έναν περίεργο τραυματισμό στο γόνατο. Αυτό διότι παρόλο που έχει βγάλει καθαρές εξετάσεις εδώ και λίγο καιρό, δεν έχει επιστρέψει εφόσον πονούσε πολύ παρά και τις ενέσεις που έχει κάνει. Η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και θα αξιολογείται μέρα με την μέρα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε ακόμη...