Ώρα τίτλου! Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Για τον δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 19:15, στο ΟΑΚΑ, τον Παναθηναϊκός.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα τίτλου! Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Έχοντας ως «προίκα» το 3-2 στο PAOK Sports Arena, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για τον δεύτερο τελικό, στο τελευταίο παιχνίδι της εφετινής περιόδου, θέλοντας να κλείσει τη σεζόν μ' έναν τίτλο.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη είναι «διψασμένοι» για ένα ακόμα κύπελλο, και θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του SDNA TV.

Για τον δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Φυσικά υπάρχει προσμονή. Έχουμε την θέληση να παίξουμε έναν δυνατό τελικό ακόμα, αλλά από την άλλη πάντα τέτοια εποχή «μελαγχολώ» λιγάκι, διότι μετά από εννιά μήνες που είμαστε με την ομάδα κάθε μέρα μαζί, ξαφνικά μετά το Σαββατοκύριακο αυτό θα σταματήσει. Φυσικά είναι γνωστό αυτό το συναίσθημα, το γνωρίζουμε όλοι ότι θα συνέβαινε αυτό. Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά με μία καλή γεύση, μ' έναν τίτλο, και για αυτό θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...