ΠΑΟΚ: Γεύμα με τρομερή ομιλία Βιεϊρίνια στο φινάλε (pics - vids)

Από sdna.gr: Κάτι περισσότερο από δύο ώρες πέρασαν σε γνωστό εστιατόριο της Δυτικής Θεσσαλονίκης οι παίκτες του ΠΑΟΚ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντελίνο Βιεϊρίνια να γευματίσουν όλοι μαζί - Δείτε φωτογραφίες και videos.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Γεύμα με τρομερή ομιλία Βιεϊρίνια στο φινάλε (pics - vids)

Στο «Iberico» βρέθηκαν μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά από πρόσκληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια να βρεθούν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές, σαν ομάδα, σαν γκρουπ, χωρίς την παρουσία τεχνικού επιτελείου και να γευματίσουν παρέα...

Μάλιστα, επέλεξαν να βρεθούν στον όροφο του καταστήματος προκειμένου να απέχουν από τα αδιάκριτα βλέμματα και επί της ουσίας να εκμεταλλευτούν το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους για να συζητήσουν τα πάντα με μεγαλύτερη ηρεμία... Στο φινάλε του γεύματος ακολούθησε τρομερή ομιλία του Πορτογάλου, θέλοντας να τονώσει τους συμπαίκτες του, να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση και να μην τινάξουν τη σεζόν στον αέρα.

Τα όσα πέτυχαν επί πέντε μήνες που έφτυσαν αίμα και τους έφτασαν μέχρι εδώ, στην αμφισβήτηση, στα δύσκολα, με το φόβο της «απαξίωσης» αν τα γκρεμίσουν όλα στο φινάλε... Να σεβαστούμε την προσπάθειά μας και να μείνουμε ενωμένοι σαν οικογένεια, ειπώθηκε δια στόματος του αρχηγού του ΠΑΟΚ! Τα όσα πέτυχαν επί πέντε μήνες που έφτυσαν αίμα και τους έφτασαν μέχρι εδώ, στην αμφισβήτηση, στα δύσκολα, με το φόβο της «απαξίωσης» αν τα γκρεμίσουν όλα στο φινάλε... Να σεβαστούμε την προσπάθειά μας και να μείνουμε ενωμένοι σαν οικογένεια, ειπώθηκε δια στόματος του αρχηγού του ΠΑΟΚ! «Είμαστε ενωμένοι, θα παραμείνουμε ενωμένοι, είμαστε οικογένεια»

Ακόμη και ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρέθηκε εκεί, με τις πατερίτσες του, δίπλα στην ομάδα, όλοι μαζί, σε αυτή τη συγκυρία...

Δείτε εικόνες εδώ

Διαβάστε ακόμη...