ΠΑΟΚ : Παρέμβαση Σαββίδη με ομιλία στην ομάδα πριν το ντέρμπι!

Από thessports.gr: Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε διαδικασία εσωτερικών συζητήσεων που άρχισε από το γήπεδο των Ιωαννίνων μετά από πρωτοβουλία του Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης την σκυτάλη πήρε ο Ιβάν Σαββίδης που μίλησε στους παίκτες του Δικεφάλου!
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ : Παρέμβαση Σαββίδη με ομιλία στην ομάδα πριν το ντέρμπι!

Ο Λουτσέσκου και παίκτες είχαν μια ουσιαστική κουβέντα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ, αλλά ήρθε η παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ασκήσει κριτική για την εικόνα της ομάδας και ταυτόχρονα να τους τονίσει το ηθικό.

Στην όλη διαδικασία μπήκε χθες το βράδυ και ο Ιβάν Σαββίδης που προσπάθησε να ωθήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην αφύπνιση και στην επιστροφή στις νίκες στο ντέρμπι με τον Άρη, με φόντο βέβαια και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 21 Μαΐου.

Μέσα στα λεγόμενα του ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ από τη μια έδειξε την πίστη στην αξία τους και τις δυνατότητες των παικτών και από την άλλη τους άσκησε αυστηρή κριτική για τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

"Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ να μετρά εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη και το ξέρετε και εσείς καλά αυτό", είπε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης στους παίκτες που ζήτησε νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη και διασφάλιση της δεύτερης θέσης για να αφοσιωθούν άπαντες στην προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...