Έρχονται οι τελικές υπογραφές για τη Νέα Τούμπα

Από paok24.com: Όλες οι εξελίξεις από το PAOK24 για το προσχέδιο και το ΦΕΚ που αναμένεται
Πηγή: paok24.com
Έρχονται οι τελικές υπογραφές για τη Νέα Τούμπα

Στις 27 Απριλίου εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Της Επικρατείας το προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Από τότε έχουν περάσει λίγες ημέρες με τον κόσμο να αγωνιά για τις επόμενες εξελίξεις που αφορούν το πιο μεγάλο θέμα της ιστορίας του ΠΑΟΚ με την κατασκευή νέου γηπέδου.

Με βάση το ρεπορτάζ του PAOK24 στο προσχέδιο αυτό που έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Της Επικρατείας ΔΕΝ υπάρχει κανένα νέο στοιχείο, καμία αλλαγή, τίποτα ανησυχητικό σε σχέση με αυτά που γνώριζαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σε σχέση με όλα όσα είχαν συζητήσει τις περασμένες εβδομάδες. Το προσχέδιο περιλαμβάνει κανονικά όλα όσα είχαν τσεκαριστεί και προσυμφωνηθεί, ενώ εκεί έχουν εγκριθεί κανονικά και όλες οι αλλαγές που ο ΠΑΟΚ ζήτησε τον χειμώνα με την παρέμβασή του για τα έργα του περιβάλλοντα χώρου.

Όλα λοιπόν κυλάνε ομαλά και χωρίς νέα προβλήματα. Τι περιμένουμε από εδώ και πέρα;

Μέχρι τώρα έχουμε προσχέδιο και φυσικά αναμένεται το τελικό κείμενο που συντάσσεται αυτές τις ημέρες και οι τελικές επίσημες υπογραφές από την Πρόεδρο Της Δημοκρατίας ώστε το ΠΔ να δημοσιοποιηθεί στο Φύλλο της Κυβέρνησης. Αυτό περιμένει και ο ΠΑΟΚ για να είναι απόλυτα βέβαιος για όλες τις λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι μετά την έγκριση του προσχεδίου θα χρειαστοούν 20 περίπου ημέρες και για τις τελικές υπογραφές.

Την ίδια ημέρα που θα υπογραφεί το ΠΔ και θα πάρει ΦΕΚ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να ενημερώσει τον κόσμο για τις επόμενες κινήσεις της, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν ποια ακριβώς προεργασία υπάρχει.

Μέσα σε αυτές θυμίζουμε ότι είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας με την ανάδοχο εταιρία που θα αναλάβει και όλες τις επόμενες μελέτες, ενώ για την αρχιτεκτονική και το σχέδιο του γηπέδου, όλα δείχνουν ότι θα τηρηθεί η υπόσχεση ώστε και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να πάρει θέσει και να διαλέξει κατά κάποιο τρόπο, ποιο από τα προτεινόμενα σχέδια θα εγκριθεί οριστικά.

Σε κάθε περίπτωση και μετά από αυτές τις θετικές εξελίξεις που θα πρέπει βέβαια να οριστικοποιηθούν με τις τελικές και επίσημες υπογραφές, το μεγάλο έργο μπαίνει σε μία νέα φάση, αφού θα έχουν τελειώσει όλα τα γραφειοκρατικά που έπρεπε να εγκριθούν από την πολιτεία και το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Διαβάστε ακόμη...