«Τελευταία ματς για τον Κουαλιάτα πριν τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στο κάδρο των Ουρουγουανών και του Νικολάς Κουαλιάτα καθώς όπως επισημαίνουν στην πατρίδα του, ολοκληρώνεται η παρουσία του στην ομάδα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς.
Πηγή: sdna.gr
«Τελευταία ματς για τον Κουαλιάτα πριν τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Το δεκάρι από την Ουρουγουάη που ακούει στο όνομα του Νικολάς Κουαλιάτα μπαίνει όλο και πιο έντονα στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και το μήνυμα φαίνεται πως έχει σταλεί και στους συμπατριώτες του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του Τύπου: «Ο ταλαντούχος, Νικολάς Κουαλιάτα, παίζει τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα των Γουόντερερς. Πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του οποίου η δεύτερη ομάδα έχει επικεφαλής τον συμπατριώτη μας Πάμπλο 'Κανάριο' Γκαρσία».

Αντιλαμβάνεται κανείς πως σε αυτή τη συγκυρία παιχνιδιών για τον ΠΑΟΚ, δημοσίως δεν πρόκειται να τεθεί καμία μεταγραφική συζήτηση καθώς προέχει η ολοκλήρωση της σεζόν και κατόπιν να καταγραφούν και επίσημα οι κινήσεις ενίσχυσης. Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις, όχι μόνο στην υπόθεση Κουαλιάτα αλλά και σε άλλες, ωστόσο, θα πρέπει να κινηθεί σε λεπτές ισορροπίες μέχρι το φινάλε...

Διαβάστε ακόμη...