Καλμαζίδης: «Μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του League Cup»

Από sdna.gr:Για τον πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (9/05, 20:00), στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό του Δικεφάλου, Γιάννη Καλμαζίδη να εκφράζει την επιθυμία να ολοκληρωθεί η σεζόν θετικά, με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.
Πηγή: sdna.gr
Καλμαζίδης: «Μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του League Cup»

Ο Έλληνας τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για το θεσμό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», και τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» θα παλέψουν για να φτάσουν στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου, ενώ τόνισε πως περιμένει τη στήριξη του κόσμου στον πρώτο τελικό, στο «PAOK Sports Arena».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι κάτι που θέλουμε πολύ, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν θετικά, κάνοντας δύο καλά παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του League Cup, αλλά ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή και καλή ομάδα. Έχουμε όρεξη και θέλουμε να το παλέψουμε.

Η αλήθεια είναι ότι το League Cup... λείπει από την τροπαιοθήκη μας, αλλά δεν σκεφτόμαστε έτσι. Σίγουρα θέλουμε να το κατακτήσουμε. Όταν παλεύουμε οκτώ-εννιά μήνες όλοι μαζί, θέλουμε να τελειώσει θετικά η σεζόν. Η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει, και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε γλυκιά. Μην ξεχνάμε ότι φτάσαμε ως εδώ αποκλείοντας τον Ολυμπιακό από νωρίς.

Είναι ωραίο να παίζεις σε γήπεδα τα οποία αναδεικνύουν το άθλημα μας, ψηλά γήπεδα, με πολύ μεγάλο χώρο γύρω, τα οποία σου επιτρέπουν να παίξεις άνετα την άμυνα, να φέρεις μπάλες από δυνατό σερβίς, και αυτό είναι ωραίο. Ειδικά αν συνδυαστεί και με μία δυνατή προσέλευση, θα είναι ό,τι καλύτερο για το άθλημα και τις δύο ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...