Κοροϊδία εις βάρος του ΠΑΟΚ και των πρωταθλητών του!

Από paok24.com:Οργή, για μια ακόμα φορά, προκαλεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι πρωταθλητές του συλλόγου από την ελληνική Πολιτεία.
Πηγή: paok24.com
Κοροϊδία εις βάρος του ΠΑΟΚ και των πρωταθλητών του!

Αθλητές, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν σε εγχώριο επίπεδο και τιμούν το εθνόσημο σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά βλέπουν τους αρμόδιους να τους γυρνάνε την πλάτη.

Είναι απορίας άξιο άλλωστε το γεγονός το πώς ο ΠΑΟΚ, το πλέον επιτυχημένο σωματείο στη χώρα στα βαρέα αθλήματα, έχει μείνει χωρίς «στέγη», παρά τις συνεχείς πιέσεις από πλευράς Δικεφάλου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου στην Σταυρούπολη (δήμος Παύλου Μελά) που παραμένει ανεκμετάλλευτο εδώ και χρόνια και αφού η κατασκευή και η λειτουργία του έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Τσεκερίδης, Παγκαλίδης, Νανιτζανιάν, Στρουμπής και δεκάδες ακόμα Έλληνες αθλητές του ΠΑΟΚ, σαρώνουν τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες τους εντός και εκτός συνόρων και όμως αντιμετωπίζονται ως αποπαίδια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μήπως φταίει άραγε ότι οι επιτυχίες που σημειώνουν και τα μετάλλια που φορούν στο στήθος, έρχονται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ;

Διότι, πριν λίγες ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να δώσει λύση στο ζήτημα του προπονητηρίου για τον Γιώργο Κουγιουμτίζη, του Έλληνα παλαιστή που έφερε μια τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στην πάλη.

Και προς Θεού, δεν υπάρχει καμία απολύτως μορφή προς τον Έλληνα αθλητή και το σωματείο της Ευκαρπίας, αλλά παρά μόνο προς τους εκπροσώπους της Πολιτείας που δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο και προκλητικό τρόπο τον διαχωρισμό που κάνουν.

Αλήθεια, τι απέγιναν οι δημόσιες δεσμεύεις του κ. Αυγενάκη στις 13/10/2020, όταν επισκέφτηκε το ΕΑΚ Βαρέων Αθλημάτων Σταυρούπολης και μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μιλούσε και για συνεργασία με τον ΑΣ ΠΑΟΚ;

Τις θυμάται ο κ. υπουργός; Εάν δεν τις θυμάται, ας του φρεσκάρουμε τη μνήμη με το παρακάτω βίντεο.

Το PAOK24 θα ασχοληθεί και τις επόμενες ημέρες με το θέμα, φιλοξενώντας τόσο τις θέσεις της τοπικής αρχής του Δήμου Παύλου Μελά, όσο και την άποψη του ΑΣ ΠΑΟΚ για τον εμπαιγμό που υπάρχει εις βάρος του συλλόγου και των αθλητών του.

Διαβάστε ακόμη...