Πήρε τη νίκη και πάει Νέα Σμύρνη για να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά!

Από acpaok.gr: Στο δεύτερο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου 2022 τον Πανιώνιο, του οποίου και επικράτησε με 14-13, ισοφαρίζοντας σε 1-1 νίκες.
Πηγή: acpaok.gr
Πήρε τη νίκη και πάει Νέα Σμύρνη για να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, δίνοντας έμφαση τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική τους λειτουργία, με αποτέλεσμα να πορευτούν ισόπαλες μέχρι το 3-3, οπότε και ο ΠΑΟΚ, επέτρεψε στον φιλοξενούμενο Πανιώνιο να περάσει μπροστά με 3-5, ενώ μείωσε στη συνέχεια τη διαφορά στο... γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της περιόδου σε 4-5. Στην δεύτερη περίοδο, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε εξαιρετική αμυντική λειτουργία, επιτρέποντας στον αντίπαλο να σκοράρει μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια του οκταλέπτου, όμως, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στην επίθεση, με το ημίχρονο να τον βρίσκει πίσω στο σκορ με 4-6.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυροι», αν και ακολουθούσαν τον αντίπαλο (7-8), έφεραν το παιχνίδια στα "ίσια", ισοφαρίζοντας σε 9-9, ενώ κατάφεραν και να περάσουν μπροστά με 10-9. Οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 10-10, που ήταν και το σκορ στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ, πήρε και πάλι το προβάδισμα με 12-11, ενώ η ισοπαλία για τις δύο ομάδες ήρθε στο 13-13. Οι παίκτες του Δικεφάλου σήκωσαν και πάλι κεφάλι στο 14-13, ενώ στη συνέχεια, τα έδωσαν όλα για όλα... τόσο στην άμυνα όοσ και στην επίθεση, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 14-13 σκορ.

Ο ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση και πήρε την πολυπόθητη νίκη, ενώ, πλέον, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης 10 Μαΐου 2022, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης στις 20:00 στη διεκδίκηση του "εισιτηρίου" για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: 14-13

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-5, 0-1, 6-4, 4-3

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...