Πόσο έπαιζαν όσοι λείπουν

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους.
Πηγή: paok24.com
Πόσο έπαιζαν όσοι λείπουν

Ο Δικέφαλος έχει ξεπεράσει τα 50 παιχνίδια έως τώρα στη σεζόν έχοντας μπροστά του ακόμα 5 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ βέβαια καλείται να κλειδώσει και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα στα παιχνίδια που απομένουν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε αυτό το δύσκολο διάστημα έχει να διαχειριστεί και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχον προκύψει. Μετά και τη σημερινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Απυγκούστο, Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός παρά τα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισε με τραυματισμούς φέτος, έχει «γράψει» 25 συμμετοχές. Από την άλλη μεριά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει παίξει σε 36 παιχνίδια για τον Δικέφαλο, με την απουσία του κάθε φορά να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, ειδικά όταν η ομάδα πιέζεται.

Ένας ακόμα παίκτης που δεν βρίσκεται στα πλάνα του του Λουτσέσκου τις τελευταίες μέρες είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο να δίνει πολύτιμες λύσεις έως τώρα στη χρονιά, έχοντας 35 παιχνίδια με 4 γκολ και άλλες τόσες ασίστ.

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τους αριθμούς που έχει πιάσει φέτος έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός έχει φτάσει τις 48 συμμετοχές και μετά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε συμμετοχές τη φετινή χρονιά. Τέλος ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά καθ[όλη τη διάρκεια της σεζόν από τραυματισμούς έχει καταφέρει να παίξει σε 24 ματς.

Διαβάστε ακόμη...