ΠΑΟΚ Morris-Άβαντες Χαλκίδας

Από acpaok.gr: Για την 1η αγωνιστική των Play-Offs της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, τις Άβαντες Χαλκίδας, την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 17:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris-Άβαντες Χαλκίδας

Οι «ασπρόμαυρες», τελείωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το απόλυτο των νικών και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους παρουσία και στα Play-Offs.

Ο Δικέφαλος στις τελευταίες αναμετρήσεις παρά τις απουσίες που είχε κατάφερε να κρατήσει υψηλό αγωνιστικό τέμπο και να διατηρήσει τη θετική του φόρμα, παράγοντας συνδυαστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ Morris, οι περσινές φιναλίστ του πρωταθλήματος και πρωτοπόρες του 2ου ομίλου της Women's Football League, Άβαντες Χαλκίδας.

Για το παιχνίδι κόντρα στις Αβαντίδες, η αθλήτρια της ομάδας, Μαρία Ζώτου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τη βαθμολογική επικράτηση της ομάδας μας στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα και την πρόκριση στα πλέι-οφς, ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουμε τον πρώτο και απαράλλακτο εδώ κι χρόνια στόχο, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο του πρωταθλητή. Η αντίστροφη μέτρηση που ξεκινά από αύριο στο εντός παιχνίδι με την Χαλκίδα, βρίσκει την ομάδα μας πιο έτοιμη, ενθουσιασμένη και αποφασισμένη από ποτέ για την πρώτη νίκη και επακολούθως για το 1/4. Θα δώσουμε σαν μονάδες αλλά και σαν σύνολο όλοι μαζί τον καλύτερο δυνατό εαυτό, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος αυτό που μας αξίζει κι αυτό για το οποίο προσπαθούμε αδιάλειπτα όλο το περασμένο διάστημα. Από πλευράς μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου, και ένα όμορφο παιχνίδι με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...