Ελ Καντουρί: Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι όπως στην Νάπολι

Aπό paokday.gr: O μέσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας τονίζοντας ότι είναι περήφανος για όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του.
Πηγή: paokday.gr
Ελ Καντουρί: Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι όπως στην Νάπολι

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο Radio Marte:

Για το αν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα στην καριέρα του:

«Πιστεύω πως ναι, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερο. Κακή τύχη και κακές επιλογές με επηρέασαν, αλλά είμαι περήφανος για αυτό που έχω πετύχει και για το σημείο που βρίσκομαι τώρα. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα, ναι».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και την σύγκριση με την Νάπολι:

«Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι όπως στην Νάπολι. Είχαν περάσει τριάντα χρόνια από τότε που κατακτήθηκε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Οι οπαδοί τρελάθηκαν, η πόλη πανηγύριζε... Πολύ όμορφα!

Περίμενα να πάρει τον τίτλο φέτος η Νάπολι, το πίστευα και είναι κρίμα που δεν κατάφεραν. Είχαν τα προσόντα να φέρουν τον τίτλο, αλλά τα τρία τελευταία παιχνίδια πήγαν άσχημα και άλλαξαν τα πάντα. Φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή, αλλά η Νάπολι δεν άδραξε την ευκαιρία ούτε αυτή τη φορά. Η σεζόν παραμένει θετική, αλλά δεν τελειώνει καλά. Ήμουν έτοιμος να έρθω στη Νάπολι για να παρακολουθήσω τον τελευταίο αγώνα,. Σίγουρα οι πανηγυρισμοί για ένα πρωτάθλημα θα ήταν στην Νάπολι θα ήταν κάτι ξεχωριστό, κάτι εξαιρετικό.

Στη Νάπολι τα πόδια σου τρέμουν γιατί η νίκη εκεί είναι πιο δύσκολη από οπουδήποτε αλλού. Η νίκη βοηθάει ειδικά όταν έχεις νέους παίκτες στην ομάδα που έχουν ελάχιστη εμπειρία στην καριέρα τους, λείπει η εμπειρία που σε κάνει έτοιμο σε βασικές στιγμές».

Για τον άλλοτε συμπαίκτη του Μάρεκ Χάμσικ που πήρε το πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ:

«Άκουσα ότι ο Μάρεκ Χάμσικ κέρδισε το πρωτάθλημα στην Τουρκία. Όχι δεν έχουμε μιλήσει, αλλά εκμεταλλεύομαι αυτή τη συνέντευξη για να τον επαινέσω δημόσια. Είναι ένας τίτλος που του άξιζε γιατί έχει κάνει μια σπουδαία καριέρα στην Ιταλία και όχι μόνο. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα κερδίσει και η Νάπολι, γιατί ο κόσμος το αξίζει: περίμενε έναν τίτλο εδώ και πολύ καιρό».

Διαβάστε ακόμη...