«Ο Κούρτιτς έκανε την τύχη του στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Στο κάδρο των Ιταλών μπαίνει ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος έκανε την τύχη του στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα υπογραμμίζουν σε δημοσίευμά τους.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Κούρτιτς έκανε την τύχη του στον ΠΑΟΚ»


Ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται εκτενώς με την Πάρμα, έβαλε στο μικροσκόπιο της όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα, αναλύοντας τα πεπραγμένα τους. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος εγκατέλειψε την Ιταλία μετά από δέκα χρόνια παρουσίας.

Σαφώς πρόσημο θετικό για τον Σλοβένο, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν πως... έκανε την τύχη του στον ΠΑΟΚ. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως έχει πετύχει 15 γκολ σε 22 αγώνες πρωταθλήματος ενώ συνολικά μετράει 18! Καθόλου άσχημα για τον Κούρτιτς, επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Άλλωστε και ο ίδιος, έχει αποκαλύψει πως νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, απολαμβάνει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, επιμένει να μην αποκαλύπτει ακόμα τον πανηγυρισμό του και ξεχωρίζει ως κορυφαία του στιγμή μέχρι στιγμής στον Δικέφαλο το φοβερό γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...