Νίκη για να… ξεμπερδεύει!

Από paok24.com: Να επιστρέψει στις νίκες μετά από επτά παιχνίδια και παράλληλα να... ξεμπερδέψει οριστικά με την κατάκτηση της 2ης θέσης, καλείται σήμερα το απόγευμα (19:00) ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, έχοντας απέναντί του τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Νίκη για να… ξεμπερδεύει!

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά και Γιάννη Μιχαηλίδη αλλά να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Χάρη Τσιγγάρα, ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί εννέα βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, δέκα από τον Άρη και έντεκα από την ΑΕΚ και να απαλλαχθεί από κάθε είδους πίεσης στα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε των πλέι οφ, εξέλιξη που θα του δώσει τη δυνατότητα να αρχίσει κατά κάποιο τρόπο την προετοιμασία του για τον τελικό της 21ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως και ο Λουτσέσκου έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, διαιτητής του οποίου θα είναι ο 36χρονος Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρουί Τεϊσέιρα και Αντρέ Κάμπος, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπάλας και στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Ούγκο Μιγκέλ με βοηθό τον Δημήτρη Σαμοϊλη της ΕΠΣ Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη...