«Εξαιρετική βαθμολογία για τους Βούλγαρους διαιτητές στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ»

Από sdna.gr: Στον απόηχο του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, οι Βούλγαροι αποθεώνουν τους συμπατριώτες τους, υπογραμμίζοντας πως έλαβαν εξαιρετική βαθμολογία, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί και από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ!
Πηγή: sdna.gr
«Εξαιρετική βαθμολογία για τους Βούλγαρους διαιτητές στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ»

Για τα επιτεύγματα της βουλγαρικής ομάδας διαιτησίας στο γήπεδο της Τούμπας μιλούν στη γείτονα χώρα, επισημαίνοντας πως «έλαβε και πάλι εξαιρετική βαθμολογία για την απόδοσή της». Στο κάδρο μπαίνει και ο διαιτητής VAR, Ιβάιλο Στογιάνοφ, με τους συμπατριώτες του να υπογραμμίζουν πως «αποδείχθηκε ένας από τους καλύτερους διαιτητές με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας στη Βαλκανική Χερσόνησο».

Για τον Καμπάκοφ, το ματς στη Θεσσαλονίκη ήταν το τέταρτο του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν ενώ για τον Ιβάιλο Στογιάνοφ στο VAR ήταν η 5η του φορά στην Ελλάδα, τρεις εκ των οποίων ήταν μέρος μιας εξ ολοκλήρου βουλγαρικής διαιτητικής ομάδας με επικεφαλής τον Καμπάκοφ.

Και παρά τις φωνές διαμαρτυρίας από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεδομένου πως καμία ομάδα δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη διαιτησία, οι Βούλγαροι τονίζουν πως η εξαιρετική απόδοσή τους θα επικυρωθεί και εγγράφως από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Διαβάστε ακόμη...