Ο «πελάτης» έχει πάντα δίκιο…

Από sdsna.gr:Δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, ένα πικάρισμα. Τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών μιλούν από μόνα τους...
Πηγή: sdna.gr
Ο «πελάτης» έχει πάντα δίκιο…

Κάποιοι θίχτηκαν που το SDNA μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ επέλεξε για τίτλο που είχε μέσα την λέξη «πελάτης». Κάποιοι άφρισαν, σκύλιασαν.

Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι το σημαντικότερο «δευτερεύων» πράγμα στην ζωή, ως εκ τούτου επιτρέπει ορισμένες λεκτικές ακροβασίες και ας πάμε στην ουσία του πράγματος. Που είχε άδικο ο τίτλος;

Το ποδόσφαιρο, όπως και όλα τα πράγματα στην ζωή, κάνει κύκλους. Και διάγουμε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τι να κάνουμε; Να παραβλάψουμε μία αλήθεια;

Δεν ήταν ένας τίτλος που επιλέχθηκε για να πικάρει τους ερυθρόλευκους, μα μία αλήθεια που έχει διαμορφωθεί από τα αποτελέσματα στο χορτάρι.

Την χρονιά του ασπρόμαυρου νταμπλ (2017-18), ο ΠΑΟΚ κέρδισε εντός κι εκτός τον Ολυμπιακό (1-0 και 3-1). Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Την επόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει σαν στόχο να μιμηθεί το αήττητο πρωτάθλημα του Δικέφαλου, μα υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο. Μία κεφαλιά του Μιχάι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της 35ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκης, δίνει στον ΠΑΟΚ την νίκη με 0-1 και «καίει» έναν πολύ μεγάλο στόχο που είχαν βάλει οι ερυθρόλευκοι και τον οποίον διαφύλασσαν ως κόρη οφθαλμού όλη την σεζόν.

Πέρσι, στο μοναδικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που έκρινε κάτι, οι ερυθρόλευκοι είχαν με το μέρος τους τα πάντα. Τερμάτισαν 26 βαθμούς μπροστά από τον Δικέφαλο του Βορρά στο πρωτάθλημα, όμως στον τελικό κυπέλλου λογάριαζαν πάλι χωρίς τον ξενοδόχο.

Το γκολ του Κρμέντσικ στο 89ο λεπτό άφησε πάλι «ξερό» τον Ολυμπιακό και έδωσε το Κύπελλο Ελλάδας στον ΠΑΟΚ κόντρα σε όλους και σε όλα.

Μόνο που είχε και συνέχεια. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, οι ερυθρόλευκοι χάνουν τον στόχο του Κυπέλλου ξανά από τον ΠΑΟΚ και πάλι εντός έδρας.

Αυτή τη φορά ήταν το γκολ του Τσόλακ στο 110ο λεπτό που έφερε σιωπή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έστειλε τον Δικέφαλο του Βορά στον 5ο του τελικό κυπέλλου στα 6 τελευταία χρόνια, ξανά κόντρα σε όλους και σε όλα.

Αν δεν είναι αυτό «πελατειακή» σχέση, τότε τι είναι;

Δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, μιλάνε τα ντοκουμέντα, τα ίδια τα παιχνίδια, το ποδόσφαιρο..

Διαβάστε ακόμη...