Χόρχε Μπάριος: «Συμφωνήσαμε με τον ΠΑΟΚ για Κουαλιάτα πριν από πέντε ημέρες»

Από sdna.gr: Το μέλος της διοίκησης της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Χόρχε Μπάριος, υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως έφτασαν σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ πριν από πέντε ημέρες για τον Νικολάς Κουαλιάτα!
Πηγή: sdna.gr
Χόρχε Μπάριος: «Συμφωνήσαμε με τον ΠΑΟΚ για Κουαλιάτα πριν από πέντε ημέρες»

Πριν πεινάσει... μαγειρεύει ο ΠΑΟΚ για να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν!

Κάτι που αποδεικνύει στην πράξη και η περίπτωση του Νικολάς Κουαλιάτα, το δεκάρι από την Ουρουγουάη, μπήκε στο στόχαστρο του Δικεφάλου και η πρώτη επαφή έγινε πριν από 4-5 μήνες, με το μέλος της διοίκησης της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Χόρχε Μπάριος, να αποκαλύπτει πως η συμφωνία επετεύχθη στη δεύτερη προσέγγιση του ΠΑΟΚ.


Μεταξύ άλλων τα όσα είπε στο Metropolis:

«Ο Κουαλιάτα είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ο ΠΑΟΚ είχε μιλήσει μαζί του πριν τέσσερις μήνες. Επαιξε χθες στον αγώνα με τη Λανούς στο Σουνταμερικάνα, πριν 3-4 μέρες έγινε η προσφορά και την δεχθήκαμε γιατί η πρώτη προσφορά πριν 4-5 μήνες ήταν μικρή. Τώρα ήταν καλύτερη και συμφωνήσαμε γιατί χρειαζόμαστε τα χρήματα και το παιδί θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Ισχύει αυτό που γράφτηκε για τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, είμαστε 11 άτομα στην διοίκηση και εγώ είπα όχι μαζί με άλλους δύο, γιατί ήθελα να τον κρατήσουμε ακόμη ένα χρόνο και να τον πουλήσουμε στην διπλάσια τιμή. Εγώ πιστεύω πως μπορούσαμε να τον πουλήσουμε πάνω από 4 εκατ.δολάρια.

Είναι καλός παίκτης και πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Ο πατέρας του Κουαλιάτα έπαιζε μαζί μου. Ο Νικολάς μοιάζει τον Ζελελίδη, είναι ντριμπλαδόρος, έχει δεξί πόδι, παίζει δεκάρι αλλά και στα εξτρέμ. Η Μοντεβιδέο κρατάει το 20% του παίκτη μαζί με τον μάνατζερ».

Διαβάστε ακόμη...