ΠΑΟΚ: Ο Ρένφρο και το ρεκόρ… 16 ετών!

Από paok24.com: Ο Νέιτ Ρένφρο έκανε τέσσερις τάπες στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα, με 84-65 και ισοφάρισε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ, που κρατάει από το 2006 και τον... Μαμαντού Εντιαγέ και ένα παιχνίδι κόντρα στον Μακεδονικό!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ο Ρένφρο και το ρεκόρ… 16 ετών!

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του:

"Ο Νέιτ Ρένφρο έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με τον ΠΑΟΚ Mateco στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα. Μέσα από αυτήν έφτασε σε μία ξεχωριστή επίδοση αφού ισοφάρισε το ρεκόρ κοψιμάτων των τελευταίων 16 σεζόν για τον Δικέφαλο, έχοντας τέσσερα.

Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν άλλες οχτώ επιδόσεις τεσσάρων κοψιμάτων από παίκτες των «ασπρόμαυρων», με τελευταίο εκείνη του Μάρβιν Τζόουνς στο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο Megabolt στις 30 Ιανουαρίου. Για να βρούμε καλύτερη επίδοση θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 2005-06 όταν ο Μαμαντού Εντιαγέ είχε πέντε μπλοκ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Ακόμη για τον ΠΑΟΚ Mateco...

* Ο Ζερμέιν Λοβ μέσα από την 76η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα συμπλήρωσε τις 250 εύστοχες βολές. Ο Αμερικανός εκτελεί με το εντυπωσιακό 90,57 (250/276). Παράλληλα έχοντας σήμερα 6/8 δίποντα μπήκε στην πρώτη 30άδα της λίστας των παικτών του ΠΑΟΚ Mateco με τα περισσότερα εύστοχα σουτ δύο πόντων. Έφτασε στα 152 και ξεπέρασε τον Χουάν Αντόνιο Μοράλες που είχε 146.

Ο Αμερικανός γκαρντ «σκαρφάλωσε» σε δύο ιστορικές λίστες ξένων του ΠΑΟΚ Mateco στη Stoiximan Basket League. Με τις έξι βολές του έγινε ο 8ος της σχετικής λίστας του Δικεφάλου αφού έφτασε τα 153 εύστοχες και ξεπέρασε τον Κέβιν Λάνγκφορντ που είχε 151 στη σεζόν 2014-15.

*Αγωνιζόμενος κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Ανδρέας Χριστοδούλου είχε έξι ριμπάουντ και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan Basket League. Τόσα είχε άλλες τρεις φορές με το Ρέθυμνο Cretan Kings, μία στη σεζόν 2016-17 και δύο στη σεζόν 2018-19.

*Πολύ καλή δουλειά έκανε ένας ακόμη γκαρντ του ΠΑΟΚ Mateco στα ριμπάουντ. Ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης που είχε επτά, μένοντας ένα μακριά από το ρεκόρ καριέρας του στο Πρωτάθλημα. Ο διεθνής γκαρντ με την 320ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League ανέβηκε στην 41η θέση της σχετικής λίστας αφού ξεπέρασε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

*Ο Άντονι Λι με τα πέντε ριμπάουντ που είχε σήμερα, έφτασε τα 200 στην 43η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Σε ομαδικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ Mateco σημείωσε ρεκόρ περιόδου με τα 27 εύστοχα δίποντα που είχε (27/41). Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 25 (25/47) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Oscar. Η προηγούμενη φορά που είχε περισσότερα εύστοχα σουτ δύο πόντων ήταν στο εντός έδρας ματς της περσινής σεζόν με τον Κολοσσό H Hotels όταν είχε 28/42".

Διαβάστε ακόμη...