ΠΑΟΚ: Με «όπλο» την έδρα στοχεύει στο 4/4 για την είσοδο στα πλέι οφ

Από sdna.gr:Η φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμεναν και στόχευαν από το ξεκίνημα της οι άνθρωποι της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Με «όπλο» την έδρα στοχεύει στο 4/4 για την είσοδο στα πλέι οφ

Ο Δικέφαλος, έχοντας περάσει πολλά προβλήματα τραυματισμών και γενικότερα απουσιών, βρίσκεται στη 10η θέση της Stoiximan Basket League και στα τέσσερα παιχνίδια που υπολείπονται για το τέλος της κανονικής περιόδου θέλει το απόλυτο νικών.

Σε αυτό οι ασπρόμαυροι έχουν και το αβαντάζ της έδρας καθώς τα τρία από αυτά τα ματς γίνονται στην έδρα του: κόντρα σε Προμηθέα (27/4), Ιωνικό (30/4) και ΑΕΚ (πιθανότατα στις 14/5 καθώς δεν έχει ανακοινωθεί), ενώ ενδιάμεσα υπάρχει το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό (7/5).

Πέραν του Ιωνικού, οι αντίπαλοι του βρίσκονται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, γεγονός που καταδεικνύει και τη δυσκολία των αγώνων. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο 4/4 που θα τον φέρει σίγουρα εντός των πλέι οφ, ενώ και με συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων «μονομάχων», τότε μπορεί να μπει και στην πρώτη εξάδα, ούτως ώστε να αποφύγει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό στην Α' φάση των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...