ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Από acpaok.gr: Για το Game 2 της Ημιτελικής Φάσης των Play-Off της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 19:30, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Ο Δικέφαλος ψάχνει μόνο τη νίκη, η οποία θα ισοφαρίσει την σειρά, στέλνοντας την πρόκριση στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο Μαρούσι.

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ, γνωρίζουν την σημαντικότητα της αναμέτρησης, για αυτό κάνουν το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει βροντερό «παρών» στο PAOK Sports Arena, και με σύμμαχο τη φωνή και τον μοναδικό παλμό του να δώσει «φτερά» στην προσπάθεια τους.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για το Game 2 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στην Αθήνα παίξαμε καλά στο 1ο και 2ο σετ αλλά τα λάθη μας δημιούργησαν πρόβλημα. Είμαι αισιόδοξος ότι στην έδρα μας θα παίξουμε καλύτερα και θα είναι διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε στο τακτικό κομμάτι. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο δυνατότερος θα είναι ο νικητής».

Διαβάστε ακόμη...