Δεν τελείωσε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr:Περίεργη η φετινή χρονιά για την ομάδα βόλεϊ, αφού πολλές φορές μέσα στην σεζόν, άλλαξαν τα συναισθήματα.
Πηγή: thessports.gr
Δεν τελείωσε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Από την μία η εκπληκτική πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η καλή πορεία στην Ευρώπη, από την άλλη το χάσιμο της πρωτιάς στις πρώτες αγωνιστικές της Β' φάσης.

Από την μία η κατάκτηση του Κυπέλλου και από την άλλη η ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 που «τελείωσε» το πρωτάθλημα και το πόσο πολύ αυτή η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και χάθηκε αυτός ο τίτλος.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένα τρόπαιο που διεκδικεί και έχει πολύ καλές πιθανότητες, αυτό του League Cup.

Εκεί χρωστάει έναν ημιτελικό με τον Μίλωνα στο Παλατάκι, όπου είχε κερδίσει με 0-3 στη Νέα Σμύρνη και η οριστική απόφαση για το αν θα είναι μόνος ή διπλός ο τελικός, κόντρα σε Παναθηναϊκό ή Φοίνικα Σύρου.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος λοιπόν έχουν ακόμη ένα τρόπαιο να διεκδικήσουν και μία χρονιά με δύο τρόπαια δεν είναι και άσχημη, ειδικά αν κατακτήσει ένα κύπελλο που δεν έχει ακόμη στην συλλογή του.

Διαβάστε ακόμη...