Η μεικτή ζώνη του Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη και Ραφαήλ Κουμεντάκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ με 1-3, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play-Off της Volleyleague ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου-ΠΑΟΚ

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, δύο πολύ καλές ομάδες, το αποδεικνύει και η βαθμολογική κατάταξή. Μπορεί να μην ήταν βαθμολογικά το πιο σημαντικό παιχνίδι, ούτε για εμάς ούτε για τον Φοίνικα, παρόλα αυτά είδα τους αθλητές να θέλουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπεις ένα παιχνίδι με πολλή ένταση. Σίγουρα ξεφεύγουμε κάποιες φορές όταν υπάρχει περισσότερη ένταση, αλλά αυτά ξεχνιούνται όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ένας στόχος που μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή είναι το League Cup, εμείς θα το κυνηγήσουμε, ελπίζω να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι με τον Μίλωνα και μετά περιμένουμε το άλλο ζευγάρι. Ήταν μία καλή προπόνηση ώστε να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

Ραφαήλ Κουμεντάκης:
«Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε στη Σύρο και κερδίσαμε. Ο Φοίνικας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε ακόμα μερικά παιχνίδια να δώσουμε, έχουμε έναν ακόμα στόχο που είναι το League Cup, θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε εντατικούς ρυθμούς και να προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη...