Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ

Για την 9η αγωνιστική των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Σύρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 17:00, τον τοπικό Φοίνικα.
Πηγή: acpaok.gr
Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της χρονιάς, ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ έχει στρέψει το βλέμμα του στους αγώνες του League Cup, έχοντας ως στόχο να διπλασιάσει τους τίτλους του την φετινή χρονιά.

Τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα λειτουργήσουν για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη ως μια δυνατή προετοιμασία συμπερασμάτων, ενόψει των παιχνιδιών του League Cup.

Απέναντι του, ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος είναι ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου του πρωταθλήματος, ωστόσο το έργο του είναι πολύ δύσκολο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ο Ryley Barnes, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι καθώς η Σύρος είναι μία καλή ομάδα και ίσως να θέλει να πάρει... εκδίκηση για τον τελικό του κυπέλλου. Αν και ο αγώνας για εμάς δεν έχει κάποιο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι μία καλή ευκαιρία να βελτιωθούμε ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τους αγώνες του League Cup».

Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022
8η αγωνιστική Play-Off, Volleyleague ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο "Δ. Βικέλας"
17:00, Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...