Ο ΠΑΟΚ των επτά αλλαγών

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε σημαντικό ροτέισον.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ των επτά αλλαγών

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε επτά αλλαγές, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, διατηρώντας μόλις τέσσερις παίκτες του στην ενδεκάδα.

Αυτοί ήταν οι Πασχαλάκης, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς και Άκπομ, ενώ από εκεί και πέρα, στην άμυνα κόντρα στους Γάλλους ξεκίνησαν οι Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια, ενώ χθες οι Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι και Σίντκλεϊ.

Στο ματς της Πέμπτης, ο Τσιγγάρας ήταν δίπλα στον Κούρτιτς, με τον Έλληνα άσο να μένει στον πάγκο κόντρα στον Άρη και να ξεκινάει ο Σβαμπ βασικός μετά από καιρό, ενώ μεσεπιθετικά, κόντρα στη Μαρσέιγ ξεκίνησαν, οι Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Άκπομ, σε αντίθεση με χθες, που προτιμήθηκαν οι Σοάρες και Μιτρίτσα για τις 2/4 θέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες που πήραν την ευκαιρία από τον Λουτσέσκου δεν την εκμεταλλεύτηκαν -όπως οι Σάστρε και Σοάρες- με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει αλλαγές, με φόντο και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...