«Ο τραυματισμός μου δίδαξε πολλά»

Από sdna.gr: Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ σημείωσε ότι το διάστημα που έμεινε εκτός τον έκανε πιο δυνατό.
Πηγή: sdna.gr
«Ο τραυματισμός μου δίδαξε πολλά»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Πώς βίωσε την επιστροφή του στον αγώνα με τον Άρη:

«Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος τραυματισμός και ήταν δύσκολος για εμένα, πλέον όμως ανήκει στο παρελθόν, είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα έχοντας την βοήθεια απ'όλη την ομάδα μου, σίγουρα θα ήθελα ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε ένα ντέρμπι, με χαροποιεί όμως ότι μπήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο».

Τί του δίδαξε η εμπειρία με τον τραυματισμό:

«Αυτή η περίοδος με έκανε να σκεφτώ και να βελτιώσω πολλά, αυτό που μου δίδαξε είναι ότι πρέπει να δουλεύω περισσότερο και να έχω μεγαλύτερη αντοχή, μέχρι τώρα δούλευα πολύ στην προπόνηση αλλά πλέον θα το κάνω ακόμη περισσότερο. Μπορεί αυτές οι περιπέτειες να είναι σκληρές και δύσκολες, αφήνοντάς σε έξω για 6-7 μήνες, σε κάνουν όμως και πιο δυνατό για τα όσα αντιμετωπίσεις στη συνέχεια».

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο, υπήρξαν πολλές μονομαχίες και νεύρα, κάτι που ήθελε ο αντίπαλος, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι έχοντας και κάποιες ευκαιρίες, η κόκκινη όμως μας δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Το λάθος είναι που παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι που επιδίωξε ο Άρης».

Για την ένταξή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και τον ρόλο που έχει:

Διαβάστε ακόμη...