Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι δηλώσεις του Μάρκο Φενόλιο, Ευαγγελίας Μερτέκη και Άννας Καλαντάτζε, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της Volleyleague γυναικών.
Πηγή: paok24.com
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Μάρκο Φενόλιο:

«Ήταν εκπληκτική νίκη σε μία μεγάλη μάχη. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Σήμερα παίξαμε όπως θέλω, σαν μαχητές. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά είχα εμπιστοσύνη ότι θα είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Όλα είναι ανοιχτά στη τετράδα. Ήταν πάντως ένα φοβερό παιχνίδι. Εδώ και τέσσερις μήνες δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ και σήμερα βγήκε όλη η δουλειά που κάνουμε. Τώρα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τον νικήσουμε. Θα παλέψουμε για τον τίτλο».

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Ήμασταν προετοιμασμένες ότι θα γινόταν ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Προπονηθήκαμε σκληρά. Σε αυτά τα ματς πρέπει να το πιστεύεις και να έχεις όρεξη για να παίξεις, αυτό κάναμε και εμείς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες».

Άννα Καλαντάτζε:

«Όλη η ομάδα πίστεψε σε εμάς, ο προπονητής, η διοίκηση, οι πάντες, από το πρώτο παιχνίδι που δεν τα καταφέραμε. Υπήρχαν πολλά σετ στα οποία ήμασταν μπροστά, σε άλλα κυνηγούσαμε εμείς, η ΑΕΚ ήταν μία δυνατή ομάδα. Αποδείξαμε ότι μετά από τέσσερις ήττες που είχαμε από την ΑΕΚ ότι δίκαια βρισκόμαστε στην τετράδα, και συνεχίζουμε. Ο προπονητής μας είπε στα αποδυτήρια ότι κάθε αθλήτρια πρέπει να κυνηγάει παιχνίδια σαν το σημερινό, και όντως αν έχεις χαρακτήρα και δυνατή προσωπικότητα πρέπει να ζεις για αυτά και να μάχεσαι».

Διαβάστε ακόμη...