Η ηγετική ομιλία του Βιεϊρίνια: «Ψηλά το κεφάλι, θα παίξουμε και για τον Ομάρ» (vid)

Από sdna.gr: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα και να «πολεμήσουν» και για τον Ομάρ Ελ Καντουρί που βγήκε νοκ άουτ πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.
Πηγή: sdna.gr
Η ηγετική ομιλία του Βιεϊρίνια: «Ψηλά το κεφάλι, θα παίξουμε και για τον Ομάρ» (vid)

Τρομερή παρακάμερα από τα αποδυτήρια της Τούμπας, με το PAOK TV να παρουσιάζει την ομιλία του αρχηγού της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος απευθύνθηκε στους συμπαίκτες του, ζητώντας από εκείνους να μπουν στο γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και να τα δώσουν όλα, παλεύοντας και για τον άτυχο της βραδιάς, Ομάρ Ελ Καντουρί:

«Παιδιά, έχουμε μιλήσει πάρα πολύ αυτή την σεζόν. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, στα προημιτελικά, αξίζουμε να είμαστε εδώ και τώρα ήρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα. Το πιο σημαντικό είναι να τα δώσουμε όλα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέσα το γήπεδο να μπούμε με περηφάνια, με το κεφάλι ψηλά και με αυτόν τον τρόπο θα περάσουμε. Παίζουμε για εμάς, παίζουμε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και παίζουμε για τον Ομάρ. Να παίξουμε και γι' αυτόν, ήθελε να μας βοηθήσει και δεν μπορεί. Πάμε να κερδίσουμε γι' αυτούς τους λόγους».

Δείτε εδώ

Διαβάστε ακόμη...