Τα νέα δεδομένα για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς - Η επικρατέστερη ημερομηνία

Από sdna.gr: Παναθηναϊκός - Λαμία και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός θα μάθουν σύντομα τις ημερομηνίες και για τους αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: sdna.gr
Τα νέα δεδομένα για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς - Η επικρατέστερη ημερομηνία

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να προκριθεί εις βάρος της Μαρσέιγ στα ημιτελικά του Conference League και μετά από αυτή την εξέλιξη, λύνονται τα χέρια της ΕΠΟ και της Super League για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν...

Εκκρεμότητες που αφορούν τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ. Οι πρώτοι αγώνες έχουν οριστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη 20 και 21/4, αντίστοιχα.

Όσον αφορά τη 2η αγωνιστική, μετά τον αποκλεισμό του «Δικέφαλου» του βορρά «ξεκλειδώνει» η 28η Απριλίου και η 5η Μαϊου, ημερομηνίες στις οποίες έχουν οριστεί οι ημιτελικοί του Conference League.

Για τις 28 Απριλίου μάλιστα έχει οριστεί η 6η αγωνιστική των play offs της Super League. Το πιθανότερο όμως, είναι σε αυτή την ημερομηνία να γίνουν οι αγώνες του Κυπέλλου, μία εβδομάδα μετά τα πρώτα παιχνίδια δηλαδή.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι ΕΠΟ και Super League και η διοργανώτρια του πρωταθλήματος να βάλει πλάτη είτε αναβάλλοντας την 26η αγωνιστική, είτε μετακυλώντας το πρόγραμμα της χρονικά (όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ) ορίζοντας για τις 4 Μαϊου, εμβόλιμη αγωνιστική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα νέα δεδομένα, θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο 21 Μαϊου και η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί στην ώρα της.

Διαβάστε ακόμη...