Για την ισοφάριση στο PAOK Sports Arena!

Από acpaok.gr: Για το Game 1 της Γ' Φάσης της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, γνωρίζοντας την ήττα με 67-58.
Πηγή: acpaok.gr
Για την ισοφάριση στο PAOK Sports Arena!

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Μακιτάλο, Καρλάφτη, Μάντεν και Χόλιβεϊ.

Σ' ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν από κάποια «ξεσπάσματα». Ο ΠΑΟΚ με την Κιλαζίδου να ηγείται στο σκοράρισμα, ήταν μπροστά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, η Δάφνη ήταν εκείνη που απαντούσε και μείωσε, ωστόσο ο Δικέφαλος έβρισκε και πάλι τον τρόπο να ξεφύγει, με την διαφορά ωστόσο να μην ξεπερνάει τους τέσσερις πόντους, 8-12. Στο τελευταίο δίλεπτο οι γηπεδούχες αντέδρασαν, μείωσαν στο καλάθι, με το 12-13 να είναι και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μπορεί η Δάφνη να ξεκίνησε με 6-0 σερί, 18-13, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τα πατήματα του και αντέδρασε με 0-9 σερί, με το τρίποντο της Καρλάφτη να κάνει το 18-22. Συνεχίζοντας σε υψηλό τέμπο, ο Δικέφαλος έβαλε την μπάλα μέσα, παίρνοντας πόντους από Μάντεν και Χόλιβεϊ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 25-33.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» φαίνεται να μένουν από δυνάμεις, με την έλλειψη ροτέισον λόγω των ατυχιών της σεζόν να παίζει τον ρόλο της. Οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν αυτή την «κοιλιά» των παικτριών του Δικεφάλου, κυρίως μετά το έκτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με το σκορ εκείνη την ώρα να είναι στο 30-38. Με μικρά «ξεσπάσματα» οι παίκτριες της Δάφνης «ψαλίδιζαν» την διαφορά, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 43-46.

Στο τέταρτο και τελευταία δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο, με την Μάντεν να κάνει μία τρομερή εμφάνιση, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, 50-50. Σ' εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχες έκαναν ένα σερί 7-0, το οποίο έδωσε σημαντικό και κομβικό προβάδισμα. Ο Δικέφαλος απάντησε με 0-4 από Κιλαζίδου και Μάντεν, 57-54, ωστόσο το τρίποντο της Πάτερσον επανάφερε την διαφορά στους έξι, 60-54. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ωστόσο μένοντας από δυνάμεις, δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 67-58.

Το Game 2 είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 20:30, στο PAOK Sports Arena.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 25-33, 43-46, 67-58

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χόλιβεϊ 9, Μάντεν 20, Χαιριστανίδου 4, Μακιτάλο 6, Στεφανάκη Ε., Κατσαμούρη, Στεφανάκη Ι. 1, Καρλάφτη 3(1), Κιλαζίδου 15(1)

Διαβάστε ακόμη...