Οι οργανωμένοι βγάζουν εκτός κάδρου τη Μαρσέιγ: «Έκαναν ό,τι μπορούσαν με ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Μεγάλη ανησυχία επικρατεί εντός της Μαρσέιγ για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί από την UEFA - Βγάζουν εκτός κάδρου ευθυνών την ομάδα οι οργανωμένοι οπαδοί της.
Πηγή: sdna.gr
Οι οργανωμένοι βγάζουν εκτός κάδρου τη Μαρσέιγ: «Έκαναν ό,τι μπορούσαν με ΠΑΟΚ»

Όπως σημειώνουν οι Γάλλοι: «Τα επεισόδια πριν και κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League μέσα και γύρω από το Βελοντρόμ ακόμη ερευνώνται από την UEFA και στην Μαρσέιγ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία...

Αυτή η ανησυχία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι η Μαρσέιγ είναι υπότροπη για επεισόδια καθώς έχει κληθεί άλλες δυο φορές για την συμπεριφορά των οπαδών της στα παιχνίδι με την Γαλατασαράι και την Βασιλεία».

Τα γαλλικά ΜΜΕ προσπαθούν να... προβλέψουν την πιθανή ποινή και δεν αποκλείουν το «λουκέτο» στο Βελοντρόμ σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Σε συνέντευξη του σε γαλλική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος των «Dogders», του συνδέσμου των πιο φανατικών οπαδών της Μαρσέιγ, Κριστιάν Κατάλντο, εκφράζει τους φόβους του για την πιθανή ποινή από την UEFA.

«Νομίζω ότι θα υπάρξει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και πιστεύω ότι θα κλείσει το βόρειο πέταλο στο Βελοντρόμ, αλλά κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε αρχικά ο Κατάλντο και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην τιμωρηθεί η Μαρσέιγ με αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Είχε αρκετή ένταση στο γήπεδο και έγιναν επεισόδια. Η ευθύνη βαραίνει εμάς, αλλά επειδή τα επεισόδια έγιναν στο γήπεδό μας, μπορεί να κατηγορηθεί η Μαρσέιγ. Ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε, υπήρχαν 3.000 οπαδοί των αντιπάλων».

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League έγιναν και πάλι επεισόδια αυτή τη σεζόν μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και της Γαλατασαράι. Σε εκείνη την υπόθεση, η UEFA είχε αποφασίσει να κλείσει το βόρειο πέταλο στο Βελοντρόμ ενόψει της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης της Μαρσέιγ με την Λάτσιο στις 4 Νοεμβρίου, οπότε δεν αποκλείεται η απόφαση να είναι και πάλι η ίδια, αν και στην Γαλλία περιμένουν αυτή την φορά μια πιο βαριά ποινή...

Διαβάστε ακόμη...