Ο ΠΑΟΚ να φέρει την Ελλάδα εκεί που δε μπόρεσαν οι άλλοι να την κρατήσουν

Από sdna.gr:Η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ μπορεί να φέρει δόξα στο Δικέφαλο και απίστευτα κέρδη στις άλλες Ελληνικές ομάδες καθώς διακυβεύεται η 15η θέση. Δε χωρούν συμπλεγματικές λογικές.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ να φέρει την Ελλάδα εκεί που δε μπόρεσαν οι άλλοι να την κρατήσουν

Η Σλάβια ήρθε ισόπαλη κι έχει ρεβάνς στην έδρα της. Η Νορβηγοί πλησιάζουν. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Ελλάδας. Έχοντας το δυσκολότερο έργο, καθώς στα δικά του... φτερά, έχει όλη τη χώρα. Όχι απλά τους υποστηρικτές του που ζουν κι αναπνέουν για τη ρεβάνς της Τούμπας. Λαχταρώντας μια ακόμη μαγική βραδιά για την ομάδα τους, που επί ημερών Ιβάν Σαββίδη έχει αλλάζει το στάτους της σε βαθμό που ούτε ο πιο αισιόδοξος μπορούσε να φανταστεί.

Δύσκολο να... χωνευτεί αυτό. Το διακύβευμα είναι τεράστιο. Οπότε τα πάντα πρέπει να μείνουν στην άκρη. Έστω για λίγες μέρες. Δε χωρούν μικρότητες. Δε χωρούν μικροπολιτικές. Δεν έχουν καμία θέση συμπλεγματικές εκρήξεις. Ο στόχος είναι κοινός.

Αν τα πράγματα δεν κυλήσουν καλά τότε η ζημιά θα είναι για το ποδόσφαιρο της χώρας μεγαλύτερη από αυτή που θα υποστεί ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη έχει πετύχει. Αυτό που κανείς άλλος δεν πέτυχε εδώ και 19 χρόνια στην Ελλάδα. Αυτό που ψάχνει είναι η δόξα. Η υπέρβαση. Η παγιοποίηση ενός στάτους ευρωπαϊκών διαστάσεων και προδιαγραφών.

Για το ποδόσφαιρο της χώρας μας, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Προσευχές, λαμπάδες και τάματα. Προκειμένου να πάνε όλα καλά και να προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Δοξάζοντας τον εαυτό του και δίνοντας την ευκαιρία στην Ελλάδα να ξανασηκώσει κεφάλι. Μόνος του παλεύει φέτος και τα έχει καταφέρει άψογα μέχρι τώρα.

Ίσως τώρα να κατάλαβαν οι πάντες γιατί σωστά ζητήθηκε η αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, κανείς δε χάρισε το παραμικρό στο Δικέφαλο. Άλλωστε όπως φάνηκε, αν γινόταν να του βάλουν μία ακόμη αγωνιστική ενδιάμεσα, θα το έκαναν με ευχαρίστηση.

Οι προπαγανδιστές, ο Μαρτίνς, ο Βατσλίκ και όσοι έχουν αμφιβολίες για το σωστό της απόφασης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ας ενημερωθούν για την κρισιμότητα των στιγμών για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το οποίο η υπέρβαση του ΠΑΟΚ το κρατά ζωντανό. Διότι αν απλά περίμενε να... σωθεί απ' τα συνηθισμένα βήματα του Ολυμπιακού εκτός συνόρων, αυτή τη στιγμή θα έβλεπε και τη Νορβηγία από πάνω του.

Πήρε την Ελλάδα στα φτερά του ο Δικέφαλος. Η πτήση του μεγάλη και κουραστική μέχρι τώρα. Έχει τις δυνάμεις, άντεξε τα βέλη. Όχι των αντιπάλων στο χορτάρι, κυρίως αυτών που με τα λόγια και τα ψέματα, προσπαθούν είτε να μειώσουν είτε να ακυρώσουν. Αυτό που δε σβήνεται με τίποτα.

Η υπόλοιπη Ελλάδα ξέρει γιατί πρέπει να ειπναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ. Για τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια που θα βγάζουν κάθε χρόνο τον Άρη στην Ευρώπη. Για την είσοδο στους ομίλους του Ch.League που θα δίνουν τόσα χρήματα στο ταμείο του Ολυμπιακού. Για τη δεύτερη θέση που θα οδηγεί στα προκριματικά του Ch.League.

Η υπέρβαση του ΠΑΟΚ, θα σημάνει την επιστροφή του ποδοσφαίρου της χώρας εκεί που άλλοι δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν.



Διαβάστε ακόμη...