Η μεικτή ζώνη του ΑΟΠ Κηφισιάς - ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη και Γιώργου Πετρέα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 0-3, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Volleyleague ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΟΠ Κηφισιάς - ΠΑΟΚ

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των ομάδων, αυτό φάνηκε και στο σκορ του αγώνα. Ήμασταν πολύ σοβαροί, θέλαμε τους 3 βαθμούς και να αποδώσουμε καλά. Σίγουρα η Κηφισιά δεν είναι μία ομάδα με τις δικές μας δυνατότητες, αλλά επειδή σε αυτό το γήπεδο έχουμε ζήσει πολύ δύσκολες βραδιές, θέλαμε να αποφύγουμε τις... περιπέτειες, κάτι που καταφέραμε».

Γιώργος Πετρέας:

«Είναι από τα παιχνίδια που θεωρούνται από τα εύκολα στη διαδικασία που υπάρχει φέτος, αλλά δεν παύει να είναι όπως και τα υπόλοιπα ένα ματς που προσφέρει τρεις βαθμούς. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που είχε τους κινδύνους τους, γιατί ξέρουμε ότι η Κηφισιά είναι μια ομάδα που εντός έδρας αποδίδει καλύτερα και ειδικά για εμάς που προερχόμασταν από την κατάκτηση του κυπέλλου. Πολλές φορές οι ομάδες μένουν σε αυτό, αλλά εμείς καταφέραμε να το αφήσουμε πίσω, να γιορτάσουμε όσο γιορτάσαμε και να επικεντρωθούμε στον επόμενο στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...