Πασχαλάκης στο SDNA: «Η Μαρσέιγ θα περάσει δύσκολα στην Τούμπα»

Από sdna.gr: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προειδοποίησε τη Μαρσέιγ πως στην Τούμπα θα είναι αλλιώς, έκανε λόγο για ένα φοβικό α΄μέρος από πλευράς ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε και στην απουσία VAR λόγω της συζήτησης που «σήκωσε» το πρώτο τέρμα των Μασσαλών!
Πηγή: sdna.gr
Πασχαλάκης στο SDNA: «Η Μαρσέιγ θα περάσει δύσκολα στην Τούμπα»

Ο ΠΑΟΚ διαγράφει το α΄ημίχρονο στο Βελοντρόμ, το οποίο πλήρωσε ακριβά καθώς δέχθηκε δύο γκολ, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κάνει λόγο για ομιλία... πίστης στα αποδυτήρια: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και αποφασίσαμε να είμαστε καλύτεροι και να τα δώσουμε όλα. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς, ήμασταν κάπως φοβισμένοι. Είπαμε ότι μπορούμε εύκολα να ανατρέψουμε την κατάσταση απλά θέλει πίστη. Το πιστέψαμε όλοι μαζί και μπήκαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας καλύτερα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα ακόμα γκολ έτσι όπως αγωνιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Μιλώντας για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά το πρώτο παιχνίδι στο Βελοντρόμ: «Οι πιθανότητες πλέον μετά το πρώτο ματς θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μεγάλες, ειδικά αφού υπάρχει η ρεβάνς στην Τούμπα. Θα δουν τώρα και την δική μας ατμόσφαιρα, στην έδρα μας. Νομίζω ότι στην Τούμπα θα περάσει πολύ... δύσκολα η Μαρσέιγ!».

Στο β΄ημίχρονο ήταν καταλυτικός, καταγράφοντας σπουδαίες επεμβάσεις, αν του ζητήσετε να ξεχωρίσει την πιο δύσκολη θα σας πει πως: «Στη φάση του Γκεντουζί, η απόκρουση ήταν εξ'επαφής, αλλά πιστεύω ότι οι επεμβάσεις που έχουν νόημα είναι αυτές που δίνουν νίκες ή δίνουν έστω βαθμούς. Δεν έδωσε καμία επέμβαση βαθμούς ή πρόκριση κόντρα στην Μαρσέιγ. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά αν περάσουμε την Πέμπτη στην επόμενη φάση νομίζω ότι θα είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την απουσία VAR από τους «8» της διοργάνωσης δεδομένου πως έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση και ειδικά το πρώτο γκολ των Μασσαλών: «Έχουμε φτάσει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης και θα έπρεπε να υπάρχει η χρήση της τεχνολογίας σε αυτά τα παιχνίδια. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα έπρεπε να υπάρχει το VAR σε όλα τα παιχνίδια. Όπως υπήρχε στο Βελοντρόμ η τεχνολογία γραμμής έτσι θα έπρεπε να υπάρχει και το VAR. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν βάζει η ΟΥΕΦΑ το VAR αλλά για μένα είναι λάθος».

Διαβάστε ακόμη...