«Έπρεπε να δεις τα πρόσωπα των παικτών της Μαρσέιγ στο τέλος, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τα νεύρα τους»

Από sdna.gr: Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι μεταφέρουν το τρίτο ημίχρονο του αγώνα από το στρατόπεδο της Μαρσέιγ: «Ο ΠΑΟΚ τους έκανε να χάσουν το μυαλό τους, έπρεπε να δεις τα πρόσωπα των παικτών στο τέλος...». Αποστολή στη Μασσαλία
Πηγή: sdna.gr
«Έπρεπε να δεις τα πρόσωπα των παικτών της Μαρσέιγ στο τέλος, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τα νεύρα τους»

Μπορεί το παιχνίδι να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μαρσέιγ, κλείνοντας το α΄ημίχρονο με ένα 2-0 εις βάρος του ΠΑΟΚ, ωστόσο, το φινάλε του αγώνα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους Μασσαλούς, με τους Γάλλους να σημειώνουν χαρακτηριστικά πως: «Έπρεπε να δεις τα πρόσωπα των παικτών στο τελευταίο σφύριγμα, για να καταλάβεις ότι η βραδιά δεν πήγε όπως έπρεπε. Αν και είχε ξεκινήσει τέλεια...».

Για τους ανθρώπους της Μαρσέιγ, το συμπέρασμα της βραδιάς συνοψίζεται στην ατάκα: «Η ομάδα έχει την ενοχλητική συνήθεια να συνδέει τη νίκη με την απογοήτευση...». Και αυτό ακριβώς κυριαρχούσε έξω από τα αποδυτήρια των Μασσαλών, με το δε Χόρχε Σαμπάολι να είναι «τρελαμένος» στη συνέντευξη Τύπου.

«Μας συμβαίνει πολύ συχνά να δυσκολευόμαστε στην έναρξη του β΄μέρους» υπογράμμισε ο Μαντανά ενώ από την πλευρά του ο Ντιμίτρι Παγιέ, ανέφερε: «Είναι ματς που κυριαρχούμε, που δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεχόμαστε αυτό το γκολ ενώ μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τρίτο ή ένα τέταρτο και να έχουμε εύκολο έργο στην Ελλάδα».

Μάλιστα, όπως μεταφέρουν οι Γάλλοι, στο β΄ημίχρονο τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για τη Μαρσέιγ. Απεναντίας, οι παίκτες του Σαμπάολι έχασαν το μυαλό τους, εκνευρίστηκαν και είδαν τρεις παίκτες να τίθενται νοκ άουτ ενόψει της ρεβάνς λόγω καρτών! Και όλα αυτά, όπως τονίζουν, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε την τρομερή για εκείνον, επιζήμια για τη Μαρσέιγ, υποστήριξη των οπαδών του και σε σημεία που έπρεπε να μοιάζουν απογοητευμένοι!

Διαβάστε ακόμη...