Θέμα στη L’ Equipe ο Κούρτιτς

Απο thessports.gr: Ο Γιασμίν Κούρτιτς διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ η γαλλική εφημερίδα L' Equipe αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί του.
Πηγή: thessports.gr
Θέμα στη L’ Equipe ο Κούρτιτς

Κι έδωσε τον λόγο σε δύο Γάλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες του.

«Είναι τόσο σπάνιο», ανέφερε αρχικά ο πρώην συμπαίκτης του, Μπουκαρί Ντραμέ, όταν άκουσε τον αριθμό των τερμάτων του Κούρτιτς τη φετινή σεζόν και συμπλήρωσε: «Πρέπει να τον φοβούνται, ναι. Αν του είχαν δοθεί περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά στα στημένα και στα πέναλτι, θα μπορούσε να είχε καλύτερη επίδοση».

«Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι τεράστιος ο αριθμός. Είναι ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντραμέ αναφορικά με τις 289 συμμετοχές του Σλοβένου μέσου στη Serie A και συνεχίζει:

«Ξέρει να τα κάνει όλα στο γήπεδο, είναι δυνατός, δεν διστάζει να αμύνεται και έχει καλή τεχνική. Έπαιζε στη θέση 8 συνήθως».

Ένας άλλος πρώην συμπαίκτης του Κούρτιτς, ο Βίνσεντ Λαουρίνι, που αγωνίζεται στην Πάρμα, τονίζει πως ο Σλοβένος έβαζε πάνω από τέσσερα γκολ κάθε σεζόν: «Είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένος παίκτης. Όσο για τα πέναλτι, τα δούλευε πολύ».

Διαβάστε ακόμη...