Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! (pic)

Από paok24.com:Συνεχίζουν να "βγάζουν"... άγχος στον Ολυμπιακό, στη σκέψη μην τυχόν ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν η θητεία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ!
Πηγή: paok24.com
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! (pic)

Και γιατί να είναι... άνετοι θα αναρωτηθεί κανείς! Μια... χαρά τα πάει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Και τα... χατίρια των Πειραιωτών τα κάνει και τους διαιτητές που ευνοούν τους Πειραιώτες τους... επιβραβεύει και τα μηνύματά του στους διαιτητές που... τόλμησαν να σφυρίξουν σωστά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έστειλε!

Κάπως έτσι, στο Λιμάνι δεν μπορούν να κρύψουν την αγωνία τους για το μέλλον του Κλάτενμπεργκ στη χώρα μας, όντας πλέον... μόνοι τους στη σταυροφορία που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο "Μαρκ είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό, μείνε για πάντα στην Ελλάδα"!

Στο σημερινό... επεισόδιο, η καλή εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος", στο οπισθόφυλλό της γράφει: "Ανυπόληπτη η ΕΠΟ, είναι αδύνατον να πείσει τις FIFA, UEFA για τον αρχιδιαιτητή! Μπορεί να άνοιξαν... παράθυρο στο καταστατικό, όμως τους φρενάρουν οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές!"

Πραγματικά, τέτοια αγάπη, τέτοια... αλφαδιά, ούτε οι συγγενείς του Κλάτενμπεργκ ένα πράγμα...

Διαβάστε ακόμη...