Ξεκινάει το χτίσιμο της επόμενης σεζόν...

Aπό acpaok.gr: Για τον 1ο αγώνα της Β' Φάσης της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 68-50.
Πηγή: acpaok.gr
Ξεκινάει το χτίσιμο της επόμενης σεζόν...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Μακιτάλο, Καρλάφτη, Μάντεν και Χόλιβεϊ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος «πλήρωσε» την επιθετική ανομβρία του, η οποία επέτρεψε στις γηπεδούχες να πάρουν διψήφιο προβάδισμα. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα μέσα, «ταΐζοντας» τις Μάντεν και Χόλιβεϊ, ωστόσο η έλλειψη επιλογών δεν έδωσε την δυνατότητα ποικιλίας στις επιθετικές επιλογές. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 17-8. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι του, προσπαθώντας να βρει λύσεις τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Οι γηπεδούχες έδωσαν την ευκαιρία στις «ασπρόμαυρες» να βρουν κάποια σουτ από την γραμμή των «6.75», ωστόσο η αστοχία από την γραμμή του τρίποντου ήταν αυτή που δεν επέτρεπε στα κορίτσια του Δικεφάλου να μειώσουν στο σκορ. Έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε στο 37-22.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους και να μειώσουν το σκορ, ωστόσο η έλλειψη επιλογών και η κούραση ήταν ανασταλτικοί παράγοντες. Η αστοχία στα μακρινά σουτ δεν επέτρεπε στον Δικέφαλο να έχει εύκολο σκορ ώστε να μειώσει, κάτι το οποίο επέτρεψε στις γηπεδούχες να ανοίξουν ακόμα περισσότερο την διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» φάνηκαν περισσότερο ανταγωνιστικές. Το τελικό 68-50 δεν έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Σε μία χρονιά όπου οι άνθρωποι του μπάσκετ γυναικών θα ήθελαν να ξεχάσουν, αφού οι τραυματισμοί και οι ατυχίες ήταν οι παράγοντες που δεν επέτρεψαν στο τμήμα να δείξει την δουλειά του. Πλέον, όλοι σηκώνουν τα μανίκια και ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 17-8, 37-22, 52-32, 68-50

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χόλιβεϊ 11, Μάντεν 6, Χαιριστανίδου 4, Μακιτάλο 6, Κατσαμούρη 3, Στεφανάκη Ι., Καρλάφτη 12, Κιλαζίδου 8

Διαβάστε ακόμη...