Ανοίγει η όρεξη των Ρουμάνων: Κραϊόβα για Μιτρίτσα!

Από sdna.gr: Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ρουμάνων το μέλλον του Αλεξάντρου Μιτρίτσα.
Πηγή: sdna.gr
Ανοίγει η όρεξη των Ρουμάνων: Κραϊόβα για Μιτρίτσα!

Μετά την αποκάλυψη πως δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, στο κάδρο μπαίνει η Κραϊόβα...

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, για τους Ρουμάνους είναι δεδομένο πως ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τη συνεργασία τους να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως η απόφαση είναι τελεσίδικη για τους επιτελείς του Δικεφάλου δεδομένου πως δεν... έπεισε με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μέσα σε μερικές ώρες, η υπόθεση παρουσιάζει εξέλιξη για τους Ρουμάνους, βάζοντας στο κάδρο και την Κραϊόβα. Γεγονός που προκύπτει δια στόματος του προπονητή της ομάδας, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον 27χρονο εξτρέμ:

«Αν μας δοθεί η ευκαιρία, είναι λογικό να αποτελεί μια επιλογή για την Κραϊόβα. Είναι διεθνής και είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε. Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί τον προπόνησα στη Σαουδική Αραβία. Φυσικά θα ήθελα έναν παίκτη σαν τον Μιτρίτσα. Δεν γνωρίζω όμως αν είμαστε σε θέση να τον φέρουμε...

Βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και πιθανότατα θα θέλει να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Σας λέω ότι θα τον ήθελα πολύ στην Κραϊόβα, γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ».

Όπως σημειώνουν οι Ρουμάνοι, ο Μιτρίτσα δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ως εκ τούτου με την ολοκλήρωση της σεζόν, ανήκει εκ νέου στη Νέα Υόρκη και κατόπιν θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Προφανώς ηχούν στα αυτιά του σειρήνες από την πατρίδα του, ωστόσο, δύσκολα θα τον ικανοποιήσουν οι οικονομικές και εν γένει συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα του...

Διαβάστε ακόμη...