ΜΜΕ Ρουμανίας: «ΠΑΟΚ και Μιτρίτσα δεν θα συνεχίσουν μαζί το καλοκαίρι»

Απο sdna.gr: Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, με τις δυο πλευρές να ακολουθούν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι.
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Ρουμανίας: «ΠΑΟΚ και Μιτρίτσα δεν θα συνεχίσουν μαζί το καλοκαίρι»

Για τους Ρουμάνους είναι δεδομένο πως ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τη συνεργασία τους να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, η απόφαση του ΠΑΟΚ είναι τελεσίδικη: «Σύμφωνα με πληροφορίες της Prosport ο Μιτρίτσα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν επειδή οι υπεύθυνοι της ομάδας από την Ελλάδα δεν πρόκειται να προτείνουν νέα συμφωνία στον Ρουμάνο διεθνή.

Ο Μιτρίτσα δόθηκε δανεικός από τη Νέα Υόρκη στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, καθώς η ελληνική ομάδα πλήρωσε 500.000 ευρώ ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τη θέση του ως βασικός στην ομάδα που προπονεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει στο τέλος της σεζόν, αφού τελειώνει το συμβόλαιο του όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με την Νέα Υόρκη», καταλήγει η αναφορά των Ρουμάνων για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Η αλήθεια είναι πως ο Μιτρίτσα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, είναι μια υπόθεση με ερωτηματικά καθώς υπήρχαν υψηλές προσδοκίες κατά την απόκτησή του, ωστόσο, παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το βέβαιο είναι πως βρίσκεται υπό αξιολόγηση και η αναφορά των Ρουμάνων για το μέλλον του δεν περνάει απαρατήρητη...

Διαβάστε ακόμη...