Λύρατζης: «Έχουμε ποιότητα, είμαστε μια οικογένεια!»

Από paok24.com:Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυρες» ακαδημίες και η τιμητική κλήση στην Εθνική
Πηγή: paok24.com
Λύρατζης: «Έχουμε ποιότητα, είμαστε μια οικογένεια!»

Για την παρουσία του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν σε τρεις διοργανώσεις, αλλά και για την κλήση του στην εθνική Ελλάδας, μίλησε ο Λευτέρης Λύρατζης σε διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή οπαδών του Δικεφάλου.

Αρχικά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στην... παρέα του 2000, που ξεχώρισε για τις επιτυχίες της και το δέσιμο εντός και εκτός γηπέδων. Σημείωσε, ότι η ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι ένα σχολείο και τα παιδιά που βρίσκονται εκεί είναι τυχερά, ενώ δήλωσε ότι αγαπάει πάρα πολύ τον Δικέφαλο.

«Από τις ακαδημίες υπάρχει το βάρος ότι είσαι στον ΠΑΟΚ. Οι προπονητές μας, μας έμαθαν να κάνουμε υγιή πρωταθλητισμό. Πρέπει τα παιδιά να έχουν υπευθυνότητα, πίεση υπάρχει πάντα, αλλά με τη δουλειά προσπαθείς να το αποβάλλεις για να διεκδικείς τους στόχους σου».

Για την παρουσία του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μαζί με τον Τσιγγάρα:

«Αρπάξαμε την ευκαιρία, χαιρόμαστε με τον Τσιγγάρα που βοηθάμε την ομάδα να μεγαλώνει, να είναι μέσα στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντέξει έως τέλους και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει;

«Πιστεύω έχουμε τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθουμε να παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις, μπαίνουμε στους δύο τελευταίους μήνες και πιο σημαντικούς. Έχουμε την ποιότητα, είμαστε μια οικογένεια, το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια. Προέχει το ματς με τον Παναθηναϊκό και μετά αυτό με την Μαρσέιγ. Η νοοτροπία μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με τη σειρά».

Τέλος, για την παρουσία του στην Εθνική:

«Η κλήση στην Εθνική με τιμάει ιδιαίτερα. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν τα παρατάω ποτέ, θέλω να είμαι ενεργό μέλος στις ομάδες που αγωνίζομαι και να βοηθάω πάντα για τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...