ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια δίπλα στα παιδιά (pics)

Από sdna.gr:Σπουδαία πρωτοβουλία του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να επισκέπτεται το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης, και συγκεκριμένα το αθλητικό τμήμα, μοιράζοντας χαρά στα παιδιά.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια δίπλα στα παιδιά (pics)

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρέθηκε δίπλα στα παιδιά, μοιράστηκε ιστορίες από το ποδόσφαιρο, υπέγραψε αυτόγραφα, με το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης να τον ευχαριστεί μέσω ανάρτησης στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα και σχετικές φωτογραφίες.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

«Μια super επίσκεψη από έναν super άνθρωπο σε μια super team. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Αντρέ Βιερινια που έκανε τα παιδιά μας τόσο χαρούμενα. Συζήτησε με όλους, μοιράστηκε ιστορίες, υπέγραψε αυτόγραφα και πέρασε ένα όμορφο απόγευμα μαζί μας. Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Μάκη Κοσμιδη που τρέχει πολύ για την ομάδα μας και την κάνει καλύτερη μέρα με την ημέρα. Ένα τελευταίο ευχαριστούμε σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τον δήμαρχο Παύλου Μελά τον κύριο Δημήτρη Δεμουρτζίδη. Μαζί μας και το ΚΔΑΠ Πολιχνης με τα παιδιά της σε ένα απόγευμα που θα μείνει αξέχαστο σε όλους».

Διαβάστε ακόμη...