Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mαteco-ΟΦΝΙ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Mαteco, Δημήτρη Πελεκίδη, μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί της Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Χειροσφαίρισης Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mαteco-ΟΦΝΙ

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Κατ' αρχάς να πω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια την οποία καταβάλανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρώτου τελικού. Πάντοτε το πρώτο ματς σε μία σειρά τελικών είναι νευρικό. Υπάρχει πίεση και άγχος. Παρόλα αυτά η ομάδας μας το διαχειρίστηκε τέλεια, κάτι που φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν και η άμυνά μας λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ παθητικό αλλά και τα μόλις έξι σουτ που δεχθήκαμε στην εστία μας. Γεγονός που αποδεικνύει την προσήλωση, την επιθετικότητα και τις μάχες και τα φάουλ που δώσαμε σ' αυτό το κομμάτι, που ήταν και το κλειδί που μας έδωσε την δυνατότητα να τρέξουμε και να βρούμε γκολ στο τρανζίσιον.

Πιστεύω πως είμαστε δίκαια οι νικητές το αποδείξαμε αυτό και στα 60 λεπτά του αγώνα. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και τα δέκα γκολ. Η Νέα Ιωνία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πήραμε μία δίκαιη νίκη.

Αυτό το παιχνίδια ήταν το πρώτο βήμα όσον αφορά την κατάκτηση του νταμπλ. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον επόμενο τελικό, όπου θέλουμε να πάρουμε και εκεί την νίκη για να έρθουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου νταμπλ.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στο κ. Ιβάν Σαββίδη και να του αφιερώσω τη σημερινή νίκη και να καταφέρουμε να του αφιερώσουμε και το τέταρτο νταμπλ σε λίγες μέρες».

Διαβάστε ακόμη...